Voorwaarden

LET OP: Per cursus of workshop kunnen afwijkende voorwaarden gelden! Zie de betreffende pagina voor specifieke kosten.


Je kunt je tot 15 dagen voor aanvang van een cursus  registreren en het volledige cursusgeld vooraf betalen. * Bij vermelding van een Early Bird-korting komt u dan in aanmerking. .
Uitzondering hierop is de workshop/cursus in Frankrijk! Daar geld geen Early Bird of studenten korting.

Studenten met een geldige studentenkaart komen voor het merendeel van cursusaanbod en workshops ook in aanmerking voor een nader genoemde korting. Uitzondering hierop is de workshop/cursus in Frankrijk!

Het is mogelijk om het cursusgeld in delen te betalen. Informeer persoonlijk van geval tot geval.

Bij inschrijvingen die in twee (of drie) delen worden betaald, moet het eerste deel voor de eerste cursusdag of de eerste workshopdag betaald zijn. Het restant moet voor de afgesproken datum betaald zijn.

Beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Er is een limiet aan het aantal inschrijvingen. Deze beperking wordt bepaald van cursus tot cursus of workshop.
Aanvragen worden geaccepteerd in volgorde van binnenkomst via het registratieformulier op de website, aanmelding per e-mail en via nader genoemde registratiemogelijkheden.
In het geval van onvoldoende registraties, zal de cursus  of workshop niet plaatsvinden.

U ontvangt een e-mail als de cursus wordt voortgezet volgens de plannen. In geval van annulering, ontvangt u uiteraard het bedrag dat u reeds betaald hebt per omgaande retour.

Als je een deel van de cursus mist:

Er zal gekeken worden naar een passende oplossing, Bespreek het zo spoedig mogelijk. De gekozen oplossing kan niet van tevoren worden bepaald, het is aan de leraar om te beslissen welke oplossing wordt gekozen.

Er is een vorm van compensatie, hetzij door het volgen van de gemiste les tijdens een latere cursus, hetzij door een financiële compensatie of door de aangeboden oplossing te accepteren. Er zal zeker niet in alle gevallen kunnen worden overgegaan tot financiële compensatie. Deze voorwaarden geven geen rechten!

Kan ik mijn aanmelding ongedaan maken?

Bij het aanmelden, teken je voor deelname aan de hele cursus. Annuleringen kunnen tot 15 dagen voor aanvang van de cursus kosteloos worden gemaakt. Het reeds door u betaalde bedrag zal onmiddelijk worden terug gestort.

Bij Annuleren binnen 15 dagen voor de startdatum van de cursus of workshop, zal tot 50%  van de workshopkosten of het cursusgeld aan u in rekening worden gebracht.

Annuleren tijdens of na de start van de cursus of als je niet bent verschenen, ontvang je een factuur voor het volledige cursusbedrag.

Welke betaalmethoden worden geacceptteerd

Met een bankoverschrijving: NL33INGB 0008 4057 37 BIC / SWIFT-code: INGBNL2A SEPA: gratis betaling aan: Life Energy Factory
Contant op afspraak,
Met een PayPal overboeking

Is er korting voor een early bird?

Ja, we bieden een vroegboekkorting van% 15 voor studenten en vroege aanmelders.

Vroege vogels moeten tot 15 dagen van tevoren zijn geregistreerd en hebben na registratie onmiddelijk het volledige cursusgeld betaald.

Om in aanmerking te komen voor een korting voor studenten moet je een legale studentenkaart kunnen overleggen. Ook hier geld een korting tot 15%

Cursusgeld

Het cursusgeld is over het algemeen gebaseerd op € 12,50 per uur voor de duur van de volledige cursus van 10 of 12 trainingssessies van 2,5 uur met een totaal van maximaal 30 uur per cursus.

Bij het ondertekenen van je teken je voor deelname aan de cursus of activiteit.

De cursus kan in gedeelten worden betaald. Overleg met de leraar hoe best te handelen.