IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS ZIJN DE ACTIVITEITEN MOMENTEEL GESTOPT

Ontwikkelen, leren bij jezelf te zijn, bij jezelf te blijven, kalm en vol vertrouwen blijven. Alle nieuwsberichten ook weer loslaten en bij jezelf ervaren dat je er bent… dat je bestaat, dat je soms wat voelt, misschien zelfs wel wat griepverschijnselen hebt. Bij jezelf blijven, op jouw gronding blijven vertrouwen…. ook in deze spannende tijden is dat nog steeds een keuze.

Ziek zijn en beter worden… maar ook de realiteit onder ogen komen. Het leven is niet maakbaar. Is niet altijd precies zoals je je had voorgesteld, zoals je het had gewenst. En hoe doe je dat dan? Met jezelf… Hoe blijf je dan toch met beide benen op de grond. Ademhalen…..zelfs als adem een punt is… als je adem tekort komt. als je het benauwd hebt. Hoe blijf je vol vertrouwen… als mensen toch iets te dicht in jouw aura komen.

Mijn tip:

zet een prachtige stralende heldere en heeeeeel duidelijke rand om je aura. Vergeet geen enkel plekje in te kleuren. Maar aan jezelf van binnen uit duidelijk dat jij jouw aura hebt. Maak je verbinding met de aarde, jouw eigen unieke verbinding, helemaal van jou. Tot in de absolute kern van de aarde, maak jouw eigen gronding daar vast. Kleur jezelf, vul je op met krachtige levendige unieke helemaal van jouw alleen aardeenergie.

Maak ook vanuit jouw kruin een verbinding met de kosmos. Haal jouw eigen kosmosenergie jouw kruin binnen. Vul je helemaal op, met aardeenergie, met kosmosenergie. Vul ook jouw aura daar helemaal mee op. Gooi er nog wat eigen zonneenergie doorheen, maak er ook een fleurig feestje van! Spetters, spikkels gouden sterretjes, ballonnen en cadeautjes vor jezelf. Stevige armen die je omarmen en je knuffelen. Hou je vast aan jezelf! Dat kun je, altijd!

Adem in en adem uit, blijf dicht bij jezelf!

In jouw kracht staan, jouw oplossingen zoeken, vinden. Dat kan zomaar jouw besluit zijn. Veel liefs

Categorieën: AGENDA