Heb je zin in een nieuwe☀️
MARIADAG ?
🌹
een dag voor vrouwen
met vrouwen
☀️ in
's-Hertogenbosch

MARIADAG
kom mee op een speciaal uitstapje

voor vrouwen, met vrouwen

Een dag om even helemaal in contact met jouw eigen vrouwzijn te komen.

Vrouwenenergie zal die dag overvloedig stromen

Arianne neemt je mee op ontdekkingsreis over ik ben een vrouw, jij bent een vrouw, zij was/is een vrouw. Hoe doe je dat, vrouw zijn, bij jezelf zijn temidden van energie van anderen, de energie van de aarde en de kosmos, het effect van moeite en perfectie, plezier en enthousiasme, van vooroordelen, prestatie en loslaten. Waar zit jouw kern, wat wil je daarover ontdekken, wat wil je bijstellen?

We gaan nieuwsgierig en vrij van oordeel kijken naar onze eigen vorm en wijze van een vrouw zijn in je eigen leven met jouw essentie, hier en nu.

VROUWENDAG

een uitstapje naar de Mariakapel in ‘s-Hertogenbosch

Voor Overige vragen kun je terecht bij Arianne : Whats app 06 27 300 803

VRAGEN? Hier staan antwoorden

We komen bij elkaar op het stationsplein, onder aan de roltrap aan de voorzijde van het station. Vandaar ontdekken we een knooppunt van leylijnen op weg naar de St.Janskathedraal. We stoppen voor koffie ( thee of iets anders) met een echte Bossche Bol  om echt in de stad te landen!
We bezoeken in alle rust de Mariakapel. Jouw eigen vragen, jouw eigen verhaal, jouw eigen beleving, voeling ervaren met de daar aanwezige energie. Na een gezamelijke lunch hebben we een prachtige ruimte waar we energetische energie stromen, ervaringen bespreken en op zoek gaan naar de vrouw in onszelf.

We sluiten af met een healing of reading.

Er is de mogelijkheid dat je later in de middag nogmaals terug gaat naar de kapel, maar wie dat wil kan mee om gezamelijk nog wat na te genieten van wat ‘s-Hertogenbosch nog meer te bieden heeft. Een drankje , een terrasje, een mooie manier van een bijzondere dag afsluiten of je eigen weg te vervolgen.

Voor de organisatie en de gehuurde ruimte van de dag betaal je € 25,-

Daar komen de kosten van versnaperingen als koffie, Bossche Bol, lunch en een drankje bovenop.

Bij mooi weer verzorg ik een picknickmand, de eventuele kosten laat ik je op voorhand weten.

In ‘s-Hertogenbosch steken mensen voor allerlei zaken een kaarsje aan.
Als je dat ook wil dan kun je rekenen op: een klein kaarsje kost je ± €1,- en een grote kaars ± €9,-  zorg voor contant geld als je dit gebruik ook wil volgen.

Kosten van lunch en drankjes zijn voor eigen rekening

Waar we gebruik maken van een terras of horecagelegenheid is het niet gebruikelijk zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. Heb je dieetwensen, geef die dan meteen door, er zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden.

Bij mooi weer is er een picknick in ‘de Bosche Broek’ . De kosten laat ik je daarvan weten.

Kom je van buiten de stad dan kun je met de trein komen. We spreken af op het station. Kom je met de auto dan zijn er meerdere parkeermogelijkheden. Ook rond het station is er parkeergelegenheid. De kosten daarvan zijn vrij hoog. Informeer jezelf.

Categorieën: AGENDANieuw