CORONA

IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS ZIJN DE ACTIVITEITEN MOMENTEEL GESTOPT

Ontwikkelen, leren bij jezelf te zijn, bij jezelf te blijven, kalm en vol vertrouwen blijven. Alle nieuwsberichten ook weer loslaten en bij jezelf ervaren dat je er bent… dat je bestaat, dat je soms wat voelt, misschien zelfs wel wat griepverschijnselen hebt. Bij jezelf blijven, op jouw gronding blijven vertrouwen…. ook in deze spannende tijden is dat nog steeds een keuze.

Ziek zijn en beter worden… maar ook de realiteit onder ogen komen. Het leven is niet maakbaar. Is niet altijd precies zoals je je had voorgesteld, zoals je het had gewenst. En hoe doe je dat dan? Met jezelf… Hoe blijf je dan toch met beide benen op de grond. Ademhalen…..zelfs als adem een punt is… als je adem tekort komt. als je het benauwd hebt. Hoe blijf je vol vertrouwen… als mensen toch iets te dicht in jouw aura komen.

Mijn tip:

zet een prachtige stralende heldere en heeeeeel duidelijke rand om je aura. Vergeet geen enkel plekje in te kleuren. Maar aan jezelf van binnen uit duidelijk dat jij jouw aura hebt. Maak je verbinding met de aarde, jouw eigen unieke verbinding, helemaal van jou. Tot in de absolute kern van de aarde, maak jouw eigen gronding daar vast. Kleur jezelf, vul je op met krachtige levendige unieke helemaal van jouw alleen aardeenergie.

Maak ook vanuit jouw kruin een verbinding met de kosmos. Haal jouw eigen kosmosenergie jouw kruin binnen. Vul je helemaal op, met aardeenergie, met kosmosenergie. Vul ook jouw aura daar helemaal mee op. Gooi er nog wat eigen zonneenergie doorheen, maak er ook een fleurig feestje van! Spetters, spikkels gouden sterretjes, ballonnen en cadeautjes vor jezelf. Stevige armen die je omarmen en je knuffelen. Hou je vast aan jezelf! Dat kun je, altijd!

Adem in en adem uit, blijf dicht bij jezelf!

In jouw kracht staan, jouw oplossingen zoeken, vinden. Dat kan zomaar jouw besluit zijn. Veel liefs

LOSLATEN
LOSLATEN 🖐

vier thema middagen

loslaten, loslaten, loslaten

Hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je oude ballast achter je kunt laten, emoties, herinneringen aan vroeger, trauma, taaie gebeurtenissen die zich niet makkelijk laten verteren…

intuitieve ontwikkeling,

leren mediteren,

bij jezelf uitkomen.

In vier weken bekijken we dit thema. We werken gezamelijk naar een nieuw inzicht toe. Een EIGEN inzicht en niet het ‘weten’ van een ander. Door actief mee te doen met de oefeningen leer je soepel worden in je energie. Zie het als gymnastiek van je binnenste.

* deze groep is inmiddels een stapje verder en gaat gedeeltelijk door met een vervolgstapje.

MARIADAG

Heb je zin in een nieuwe☀️
MARIADAG ?
🌹
een dag voor vrouwen
met vrouwen
☀️ in
's-Hertogenbosch

MARIADAG
kom mee op een speciaal uitstapje

voor vrouwen, met vrouwen

Een dag om even helemaal in contact met jouw eigen vrouwzijn te komen.

Vrouwenenergie zal die dag overvloedig stromen

Arianne neemt je mee op ontdekkingsreis over ik ben een vrouw, jij bent een vrouw, zij was/is een vrouw. Hoe doe je dat, vrouw zijn, bij jezelf zijn temidden van energie van anderen, de energie van de aarde en de kosmos, het effect van moeite en perfectie, plezier en enthousiasme, van vooroordelen, prestatie en loslaten. Waar zit jouw kern, wat wil je daarover ontdekken, wat wil je bijstellen?

We gaan nieuwsgierig en vrij van oordeel kijken naar onze eigen vorm en wijze van een vrouw zijn in je eigen leven met jouw essentie, hier en nu.

VROUWENDAG

een uitstapje naar de Mariakapel in ‘s-Hertogenbosch

Voor Overige vragen kun je terecht bij Arianne : Whats app 06 27 300 803

VRAGEN? Hier staan antwoorden

We komen bij elkaar op het stationsplein, onder aan de roltrap aan de voorzijde van het station. Vandaar ontdekken we een knooppunt van leylijnen op weg naar de St.Janskathedraal. We stoppen voor koffie ( thee of iets anders) met een echte Bossche Bol  om echt in de stad te landen!
We bezoeken in alle rust de Mariakapel. Jouw eigen vragen, jouw eigen verhaal, jouw eigen beleving, voeling ervaren met de daar aanwezige energie. Na een gezamelijke lunch hebben we een prachtige ruimte waar we energetische energie stromen, ervaringen bespreken en op zoek gaan naar de vrouw in onszelf.

We sluiten af met een healing of reading.

Er is de mogelijkheid dat je later in de middag nogmaals terug gaat naar de kapel, maar wie dat wil kan mee om gezamelijk nog wat na te genieten van wat ‘s-Hertogenbosch nog meer te bieden heeft. Een drankje , een terrasje, een mooie manier van een bijzondere dag afsluiten of je eigen weg te vervolgen.

Voor de organisatie en de gehuurde ruimte van de dag betaal je € 25,-

Daar komen de kosten van versnaperingen als koffie, Bossche Bol, lunch en een drankje bovenop.

Bij mooi weer verzorg ik een picknickmand, de eventuele kosten laat ik je op voorhand weten.

In ‘s-Hertogenbosch steken mensen voor allerlei zaken een kaarsje aan.
Als je dat ook wil dan kun je rekenen op: een klein kaarsje kost je ± €1,- en een grote kaars ± €9,-  zorg voor contant geld als je dit gebruik ook wil volgen.

Kosten van lunch en drankjes zijn voor eigen rekening

Waar we gebruik maken van een terras of horecagelegenheid is het niet gebruikelijk zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. Heb je dieetwensen, geef die dan meteen door, er zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden.

Bij mooi weer is er een picknick in ‘de Bosche Broek’ . De kosten laat ik je daarvan weten.

Kom je van buiten de stad dan kun je met de trein komen. We spreken af op het station. Kom je met de auto dan zijn er meerdere parkeermogelijkheden. Ook rond het station is er parkeergelegenheid. De kosten daarvan zijn vrij hoog. Informeer jezelf.